Strict Standards: Declaration of TEMPLATE::fetch() should be compatible with Smarty_Internal_TemplateBase::fetch($template = NULL, $cache_id = NULL, $compile_id = NULL, $parent = NULL, $display = false, $merge_tpl_vars = true, $no_output_filter = false) in /home/akhmedic/public_html/includes/core/Template.class.php on line 13
Despre-noi | AKH Professional Klinic

AKH Professional Klinic

Excelenta in Servicii Medicale

Despre noi

Denumirea Centrului Medical AKH provine de la un acronim al proprietarilor. Nu exista nici o legatura de parteneriat cu nici un spital european.

 

Professional Klinic reprezinta un concept in sanatate mai mult decat un furnizor de servicii medicale. Este o investitie facuta cu suflet pentru suflete, un loc in care pretuim omul mai presus de orice. Venind alaturi de noi veti descoperi din partea medicilor nostri empatie si spre uimirea dumneavoastra veti gasi medici care profeseaza din dragoste pentru profesie.

 

Suntem o echipa tanara dar cu experienta si am dezvoltat acest concept medical in urma unei analize minutioase a pietei si a deficientelor acesteia fata de pacienti.

 


 

La noi veti fi pacienti ,nu clienti.

 

Venim cu un concept nou in Romania - ideea de a preveni inainte de a trata.

 

 

   Multe clinici comunitare sunt sateliți ai spitalelor mari.   În timp ce spitalele trateaza boli mai grave ce necesita interventii chirurgicale, centrele medicale se pot concentra mai mult pe comunitatea, în care sunt stabilite.

 

Acest lucru permite clinicii ambulatorii sa poata oferi mai multe facilitati pacientului iar daca situatia o impune sa il directionam catre unitatea spitaliceasca.

Deoarece clinica se concentreaza pe eficiența si proximitate, spatiul interior este amenajat astfel încât specialitati medicale multiple se pot regasi cu usurinta.

 

Professional Klinic  oferă asistență medicală primară pentru familii, prin Departamentul de Medicina de Familie.

 

   Medicii de familie trateaza pacienții de toate vârstele, din copilărie până la bătrânețe si sunt instruiti să rezolve mai mult de 80 % din problemele pentru care pacientii se adreseaza medicului.

   Specialistii in medicina de familie din cadrul Professional Klinic oferă o gamă completă de asistență medicală primară pentru familii, la birouri sau la domiciliu.   Pentru a găsi un medic de familie aproape de tine, apeleaza 031.425.08.05 sau. 0742.20.77.55